Támogató partnereink

Spuri-8 Nekem 8, ha neked 8

 

Spuri Adalék - Az autó energiaitala

 

Viprex Technologia

 

 

szamika

 

Agro-Cargo Kft

 

Kis-Új-Lap

 

Róza Papírdoboz Gyártó Kft.

 

Bonzc Bt.

 

 

Derival csarnokfűtés

 

KEVEWELD

 

Formel kenőolajok

 

Racional Tunning Kft.

 

Teherati

 

Kun-Vill-Szer Kft.

 
altrapack

astrapack


gajdacsi

olajag

szolred

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég és 0 tag böngészi

Tisztelt leendő partnerünk!

Köszönettel vesszük, ha betekint a csapatunk médiatájékoztató anyagába. Bízunk benne, hogy előnyös üzleti ajánlatunk mellett szórakoztató is lesz a csapatunkkal való együttes munkánk. Ugyanis, az a tapasztalatunk, hogy a már meglévő reklámpartnereink  fanatikus drukkereinkké is váltak. Ebben remélem önnek is része lesz rövidesen!

Célunk: Az Országos Bajnokság Rally 2. MNASZ által évente kiírásra kerülő bajnokságában veszünk részt. Jelenleg az „A” csoport A7 géposztályában, az 2000 cm3 –ig terjedő motorkategóriában indulunk.
Az országos bajnokság versenyeit többnyire az I. osztállyal együtt rendezik, ugyanazon a pályákon, és ugyannak a közönségnek. Tehát ez nem kevés, versenyenként mintegy 200-300 ezer nézőszámot jelent!


Miért pont a rally?

kozonseg

- A sportok közül még mindig a legnagyobb nézőszámú versenysport. Egyes versenyeken akár 200-300 ezer ember is tolonghat a pályák szélén!
- Az összes sportág közül a hirdetések felületei a rallyban a legnagyobbak.
- A médiatámogatás is itt a legkiemelkedőbb: a tv, a rádió, és a rally honlapok írott sajtóból készül a legtöbb médiaanyag.
- Ezzel a sportággal a fizetőképes közönséghez szólunk. Akit igazán érdekelnek a technikai sportok, azok hajlandóak is költeni arra.
- A befektetett ár és a reklám értékaránya igen kedvező.
- Csapatunknak nem véletlenül van 17 támogatója, hiszen maradéktalanul meg vannak elégedve a nyújtott szolgáltatásunkkal, a több éves reklámozói tevékenységünket van aki egy évtizede gyakorolja.
- Lehetőség van a tréningek alkalmával beülni a versenyautóba, mely feledhetetlen érzést garantál.
- Csapatunknál lehet külön előfizetni olyan alsóbb osztályú rally-kra, ahol területi jelleggel az Önök cégének érdekeltsége van, így teljesíthetünk versenyeket, pl. a harmad osztály tura bajnokságában és a negyed osztály rally sprint bajnokságában is, amire már több példa is volt.
- Év végén minden reklámozó partnerünket meghívjuk december 6-án a Mikulás Rallyra, ahol egy csapat építő összejövetelt is szoktunk tartani.

Hol szerepelhet a hirdető cég logója?

Az autó oldalán két oldalrólnézve
Az autón legalább két oldalról nézve

02
A szervíz és lakóbuszon

Szerelők ruházatán
A szerelők és csapattagok ruházatán
felvarro
A szerelők és csapattagok ruházatán
Versenyzők ruházatán
Versenyzők ruházatán, overálján
Versenyzők ruházatán
Versenyzők ruházatán, overálján

Milyen szerződést kínálunk?

Egy hosszú távú szezonra szóló éves együttműködést havi lebontásra. Ebbe beletartozik a felkészítési tréningtől a 7-8 versenyig minden megjelenési forma!

Dokumentáció:

- Havonta teljesítményigazolást adunk, hogy mit végeztünk, fejlesztettünk és részletes írásos beszámolót készítünk minden egyes versenyről. Mellékeljük a részvételünkről készült fényképet rajtszámmal, történéssel. Hang és képfelvételt is készítünk CD-DVD formában, amit az Ön cége dokumentálhat.
- Cégének, székhelyének imázsát emeljük, hisz aki a sportban valamilyen formában részt vesz, azt többre becsülik a meglévő és leendő partnereik.

- Az előbbiek azt jelentik, hogy arculatváltás szerint, tervezetten, bónusz osztályba emeljük cégét és tevékenységét. Ehhez a szuggesztív reklám igen alkalmas. Nézzük csak meg, hogy hány multinacionális cég hirdet a rally autókon.

 Cél 


- Az autónk ismertségét is emeljük, hisz odafigyelnek a mi versenyünkre, akkor a szerviz-várakozóban, a rajt- és célceremónián is hosszasan nézegetik a csapatunkat, ahol az Ön cége is szerepel.
Kuriózumként említjük, hogy az első magyarországi élőadású rally közvetítését, navigálással együtt a mi versenyautónkból közvetítették! Erre nagyon büszkék vagyunk!

Tudósításképek jelennek meg a következő honlapokon:

itiner duen rally_hu
rallyheart_   rallye2
spuri-nagy-logo rally_radio viprex

- Kiterjedt TV-s interjúra hívnak bennünket többször is a LADÁNY TV-be.
- Ezentúl összefoglalókban vagyunk láthatóak a Duna TV, ATV, VIASAT, MTV-2, SPORT1, SPORT2, SPORT CLUB csatornákon.
- A támogatási felület nagysága a támogatási összeggel arányos, így minden cég maga választhatja meg milyen súllyal képviselteti magát a sportban.


Interjú

Komolyan vesszük az Önök cégének hírnév emelését ezért, ha az autó szalonképes és nincs éppen fejlesztés alatt, akkor autó kiállításokon is részt veszünk.

kiállítás 

Ismerje meg csapatunk tagjait!

 

 

kalman_Farkas Kálmán csapatvezető A rally-val 2003-ban találkoztam először, amikor a Hodula Mihály - Szilágyi Tamás párosnál fő szponzorként, majd csapatvezetőként tevékenykedtem. Később Pethő Istvánnál, majd Ozsváth Péternél segédkeztem és szponzorációt folytattam. Ezt követően Szilágyi Tamás navigátorral saját csapatot alapítottunk és három évig versenyeztünk különböző autó típusokkal.
Saját elképzeléseim valóra váltására megalakítottam a Team Rally Kft-t, mely azóta is sikeres. Évről-évre rengeteg helyezést értünk el, valamint roppant nagy fejlődésen és fejlesztéseken mentünk át. A csapatunk  nagy része kialakult és mindenki lelkesen, precízen teszi a dolgát. Jelenleg Rally nélkül elképzelhetetlen az életem. Feladatkörébe tartozik az autó fejlesztése, a hirdetőkkel való kapcsolattartás, valamint az összes versenyszervezési feladat. Ő a csapat motorja és egyben a legfanatikusabb rally-rajongó közöttünk. Egyébként pedig a csapat fő szponzorainak, a Spuri üzemanyag adaléknak  és VIP-REX Kft-nek a tulajdonosa.

 

Pillantson be a Rally világába!

verseny1 verseny3 verseny

 

Reméljük, hogy ajánlatunkkal sikerült felkeltenünk az Ön érdeklődését, és reméljük azt is, hogy meglátta a kincset érő, de az Ön által még idáig ki nem aknázott rendkívüli reklámlehetőséget a csapatunkban!

Legyen részese az egyedülálló és izgalmas rally-élménynek!